Theta Healings Terapi

Priser :

Healings Terapi session :

60/75 min. Kr 1100 kr )

Pakke med 3 sessioner Kr 3000 kr.

Ønsker du hjælp til at få løst op i gamle mønstre , overbevisninger og udfordringer i dit liv ?

Ved hjælp af clairvoyance, thetahealing , karmiskhealing og terapeutiske teknikker , vil jeg gøre alt i min magt - for at dykke dybt ned i dine tunge livstemaer og ændre al skam-skyld , angst og frygt.

Ved hjælp af Thetahealing vil dit system blive afbalanceret , psykiske såvel som fysiske Ubalancer. Og med min kunnen vil jeg kunne hjælpe dig , til at finde tilbage til det liv du virkelig ønsker at leve og få et lettere og fantastisk liv.


En Healings terapi hos mig er :

•Arbejde med dine begrænsninger der skyldes tidligere liv , også kaldet karmiskhealing.

•Heale op i din sjæl og da du var fosteret i livmoderen.

•Tale med din højere sjæl og dine kære afdøde-Slægt, samt epigentiskhealing.

•Chakrahealing og chakra afbalancering.

•Heale op i dit indre barn.

•Spirituel coaching hvor vi sammen taler om de begrænsninger , som hindrer dig i at leve det liv du ønsker og nå dine mål.

•Clairvoyancen - vil hjælpe dig til at nå dit højeste potentiale , give slip på dine begrænsninger og hvordan du kommer i mål.

•Digging er en metode til hvor jeg kommer ned og får dybt fat i roden af dit tunge tema , du tumler rundt med lige nu og her.


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

En healingsterapi session/forløb , vil jeg hjælpe dig, med at få healet op i negative overbevisninger og følelser. Jeg ser hvad du skal lære i dette liv og hvilke udfordringer du har fra din barndom og hvilke kompetencer det har givet dig i dette liv. Samt vil jeg gå ind og arbejde med regressionsterapi, og slippe dine tunge karmiske bånd fri.


Jeg går ind og arbejder med dit ego,-fra et højere og ubevidst niveau og forener dem i et. På den måde vil dit ego få et mod til at give slip på dine skyggesider og give slip på overhalingshandlinger. Så der kan blive plads til at give slip på (offer) - roller som vores ego påtager sig igennem livet og som kan blive trabsformeret og tilbage til sin dybeste kerne og du kan blive et med din sjæl og den største skaberkraft.


Behandlinger tager ca 60-75 min.
Hvor du enten sidde eller ligger ned i en medidativ tilstand også kaldes theta hjernebølger. Som gør det muligt at komme dybt ned til roden af lige netop dit tema, der fylder og støjer. Med mine teknikker griber jeg fat om de negative overbevisninger og programmeringer din hjerne og celler har skabt- og forløser dem energetisk.

 

51 900 398 - MobilePay 95156

Frederiksværksgade 11B, 3400 Hillerød

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now